Datawipe

Datawipe Services

De gecertificeerde Certus Erasure software die wij gebruiken garandeert 100% zekerheid voor het volledig wissen van gegevens. De software is gecertificeerd volgens het National Cyber Security Centre (NCSC), Adisa en voldoet aan de Common Criteria EAL3+. Dit is momenteel de hoogst toegekende veiligheidsnorm van de EU voor gegevensvernietiging. Tevens wordt de software aanbevolen door de NATO. Nadat de harddisks zijn gewist, wordt een gecertificeerd rapport aangemaakt met daarop alle serienummers, kenmerken van de datadragers en de bevestiging dat de data van de schijven verwijderd is. Dit rapport is in overeenstemming met artikel 17 van de GDPR en zodoende het bewijs voor de gecertificeerde gegevensverwijdering van meerdere apparaten.

_ROD4075
_ROD4020

Media Shredding

Naast gecertificeerd wissen kunnen wij de datadrager ook fysiek vernietigen door middel van onze industriële harddisk shredder. Deze shredder vernietigt de datadragers tot kleine fracties. Het vernietigde materiaal dient als grondstof voor nieuwe producten. 100% veilig en 100% milieuverantwoord!

Overtollige hardware

Ook verzorgen wij het ophalen en milieuvriendelijk verwerken van afgeschreven hardware. U kunt daardoor focus behouden op uw eigen kerntaken en de gehele procedure rondom Datawipe, Media shredding en/of afvoer van overtollige hardware met een gerust hart aan ons overlaten!

_ROD3933